Schapen Assortiment

 

Gedizo

  • MPB-mix is een speciale mix van mais, perspulp en bierbostel. MPB-mix zorgt voor een goede gezondheid en stimuleert de melkgift en het eiwitgehalte. Deze MPB-mix is bijzonder geschikt voor schapen, paarden/pony`s, geiten en kalveren.
  • Lucerne-mix is een kwalitatief hoogwaardig product. Als ruwvoer voor rundvee is lucerne een vrij compleet voer. Het is een eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid van de organische stof bovendien bevat lucerne een natuurlijke rijkdom aan vitaminen en mineralen en dat maakt lucerne tot een zeer gezond product. De grove structuur van lucerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring.

 

Denkavit

Voor de opfok of het afmesten van geiten- en schapenlammeren heeft Denkavit een complete productlijn lammerenmelken ontwikkeld. Onze productmanagers en jongveespecialisten hebben hun brede kennis en ervaring van voeding voor jonge dieren ingezet, om een aantal uitgebalanceerde producten voor lammeren te ontwikkelen. Daarbij zijn zij erin geslaagd om de beste smaak, uitstekende groeiresultaten en een hoge mate van veiligheid samen te brengen in deze Denkamilk producten.

  • Denkamilk Ovitop
  • Denkamilk Capri-Ovi

 

Rumivar

  • Blockemel Ovina Geschikt voor gebruik, zowel in de weide als ook in de stal en is een zeer praktische manier om mineralen te verstrekken. Het blok is weerbestendig en wordt dus niet zacht onder invloed van regen.

 

Likstenen

 

Voeding en additieven bieden niet altijd voldoende zout en mineralen voor ieder individueel schaap. De behoeften verschillen vaak per dier. Een tekort aan zout bij schapen of geiten kan leiden tot verlies aan eetlust, een afname van melk- en/of wolproductie, vruchtbaarheidsproblemen, groeiafname en een verslechtering van de weerstand.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor Gedizo          Denkavit